sunnuntai 19. elokuuta 2012

Pikku rillausta ;)

Olin koko viikonlopun Forssassa Miksulla (niinkuin yleensä aina) joten en ehtinyt mitään kirjoittamaan.

Perjantaina Joonas haki mut ja Saatun Jokioisilta ja lähdettiin ajelemaan. Otettiin myös Miksu kyytiin. Juotiin siinä sitten vähän ja ajeltiin ympäri Forssaa, syötiin grillisafkaa ja poikettiin jopa Loimalla xd Sai muuten olla viimisiä kertoja kun siellä käyn ihan muuten vaan, porukka vaikutt isiltä kuin ei olisi ennen ihmisät nähnyt :''D Siinä kun Loimaalta lähdettiin takaisin sivistyksen pariin Forssaan niin Saatu jäi kotiin ja me käytiin Hukasta hakemassa Jere ja Marko kyytiin. Loppujnelopuksi oltiin joskus puoli kolmen aikaan Miksulla ja siinä vaiheessa jo vähän väsytti :)

Lauantaina heräiltiin joskus yhden aikoihin ja siitä ei kai mennyt kauaakaan kun lähdettiin (Miksun serkun lapsen??) 4-vuotis synttäreille. Illemma päätettiin lähteä grillaamaan. Käytiin Rellun kanssa ostamassa ruuat jne valmiiksi jo aikasemmin. Joskus 8-9 aikaan päästiin vihdoin lähtemään kohti Saaren kansanpuistoa ja kun sinne päästiin nii ihmeteltiin, kun parkkipaikka oli täynnä autoja. Jee, siellä olikin jonkun häät, joten suosiolla käännettiin auto ympäri ja lähdettiin kohti rehtijärveä. Siellä oltiinkin vasta puoli 10 aikaan. Sillon vielä sentään näki eteensä hyvin, mutta siinä vaiheessa kun pihvit sun muut oli valmiita niin joku sai aina olla kännykällä näyttämässä valoa :'D Oli ihan mukava reissu silti. Rehtijärvelle tuli pari kaveriakin poikkeemaan. Siitä sitten mentiin suoraan Miksulle istumaan loppuillaksi.

Btw, mun HTC on taas rikki. (sitä ei pysty lataamaan) joten kuvia ei kamalasti nyt tule. Tämänkin kirjoitin koulussa, eli en saa edes mitään vanhoja kuvia :( Lupaan kyllä joko korjauttaa sen puhelimen äkkiä, tai ostaa uuden!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti