maanantai 3. syyskuuta 2012

Pikapostaus

 Viikonloppu tiivistettynä: perjantaina ajeltiin ja juotiin neljääs asti. Lauantaina oli vuosipäivä <3 Käytiin kiinalaisessa syömässä, ite en ottanu suosikkiani (kanaa, bambua ja kiinalaisia sieniä) vaan kanaa hapanimeläkastikkeessa ja kanaa vartaassa. Miksu otti härkää chilikastikkeessa. Molemmat tykkäs tosi paljon safkoista ja jälkkäriks otettiin suklaakakkua ja vaniljajäätelöä. NAM. Sain lahjaksi kahdet korvikset ja Escadan island kiss hajuveden. Rakastuin siihen heti :) Miksulle annoin Lacosten deodorantin ja garnierin uutta miesten suihkusaippuaa. Illalla mentiin sitten Nicolle juomaan skumppaa ;) Muut siellä siis ryyppäs mut me otettiin vaan lasilliset mun synttäriskumpasta jota säästin. Niin juu, katottiinhan me lauantaina vielä nälkäpelikin, tykkäsin!

Tänään olin koulussa yhteentoista, ehkä turhimmat kolmetuntia ikinä. Pääsin kotiin vähän 12jälkeen ja menin heti nukkumaan. Sit heräsinkin vasta viideltä O__o koko päivä meni siis vähän ohi, mut ei se mitään, Miksullaki oli autokoulun teoriatunnit viidestä vähän yli kuuteen. Menin joskus kuuden aikaan Saatun kanssa nesteelle kahville jauhamaan paskaa. Seittemän jälkeen Miksu tulikin sitten Jokioisille ja mentiin meille. Nyt hetk isitten se lähti... :(

NO anyway, mua kyrpii tehä näitä postauksia joissa ei ole kuvia, joten ennen kuin saan kunnon kännykän takasin tai tulee joku jännä tapahtuma mihin jaksan järkkärin raahata niin postauksia ei välttämättä kovin montaa tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti