sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Avautuminen

Terveydestä

Olo on ihan kamala, aamulla heräsin ihan krapulafiiliksellä, vaikka tippaakaan alkoholia en lauantai-iltana juonut. Lauantaiaamuna heräsin järkyttävään korvakipuun joka jatkuu vieläkin. Kipu kyllä helpottaa sänrkylääkkeillä, mutta tuntuu kuin korvassa olisi painetta. Tuo lukkiutunut korvakin tekee yksinään niin kipeän olon että haluaisin vain maata sängyssä aamusta iltaan.

Haluaisin alkaa urheilemaankin, mutta ei ole ketään sellaista kaveria joka lähtisi mukaan. Olen haaveillut kickboxing:ista tai bodypumpista. Miksun kanssa voisin myös aloittaa jonkun lajin, mutta sen kiinnostus rajoittuu aikalailla puntilla käymiseen ja itse en haluisi lihasta vaan kiinteämmän kropan. Mistä löydän kuntoilukaverin? Syön muutenkin ihan liian epäterveellisesti niin sekin pitäisi saada muuttumaan.





Koulusta

Huomenna on taas maanantai eikä yhtään nappaa. Viihdyn kyl koulussa, meil on mukava luokka josta oon saanu muutamia hyviä kevereita mutta tuntu uet oon niin pihalla siel. Papereis lukee et mule menee siel hyvin (poissaoloja 20h koko vuodelta) oikeesti olen ollu ihan vitusti pois, mutta niitä ei ketään merkkaa. Tuntuu myös etten edes tiedä olenko unohtanut tehdä jonkun tehtävän loppuun, koska ketään opettajaa ei kiinnosta. Tai jos kiinnostaakin, niin ie kyllä vahingossakaan tulla sanomaan mikä työ puuttuu. Viimevuonna puupuolella totuin jo siihen, että opettaja soittelee perään jossei ole jotain tehnyt kunnolla tai lähtee menemään. Olisi ehkä ollu helpompaa tulla suoraan peruskoulusta tonne viestinnälle, mutta kyl mä tähänki totun!



Yleisesti

Miksen saa ikinä mitään aikaseks vaikka kuinka haluaisin.. Siivoominen on ihan ylitsepääsemätöntä ja välillä jopa porukoille puhuminen tuntuu samalta. En jaksa enää valittaa, joten rupeen kai sit ottaan itteeni niskasta kiinni. 

Pakko sanoo tähän loppuun vielä et aloin oikeesti tän postauksen tekemisen aikana saamaan enemmän innostusta tohon kuntoiluun!




(en yleensä ikinä kuuntele tällästä musiikkia, joten oli pakko ilmottaa tähän tän postauksen fiilistelymusiikit!)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti